Prezentačný deň GEBERIT AQUACLEAN v Bratislave

Vážený zákazník,  

radi by sme sa s tebou podelili o náš úspech! Spoločne s Geberitom sme pripravili nezabudnuteľný prezentačný deň GAC v našej prevádzke WOODCOTE Interiérové Štúdio na Rožňavskej ulici v Bratislave. Vyše 100 zákazníkov nás v ten deň poctilo svojou návštevou a užili si náš bohatý program plný prekvapení. 

Vedeli ste o tom, že Geberit je európskym lídrom na trhu v oblasti sanitárnych výrobkov? Naši zákazníci mali jedinečnú príležitosť zúčastniť sa zaujímavej prezentácie, priamo od zástupcu spoločnosti Geberit a spoznať tak ich produktové rady a novinky. 

Nechýbalo odborné poradenstvo na mieru, chutné občerstvenie, lahodná káva a súťaž! Každý, kto sa zúčastnil prezentácie bol automaticky zaradený do žrebovania o sprchovacie sedadlo GAC Tuma Clasic. Počas celého prezentačného dňa sa zákazníkom venovali naši odborní predajcovia – ktorí sú tu pre Vás každý pracovný deň – vždy ochotní a pripravení pomôcť premeniť Váš interiér na dokonalý domov. 

Na záver prezentačného dňa bol pod dohľadom obchodného zástupcu spoločnosti Geberit vyžrebovaný výherca súťaže. Šťastnému výhercovi, pánovi Jurajovi Šimákovi, (Spoločnosť J&V Prestavby Bratislava) srdečne gratulujeme! 

Veríme, že sa aj s Vami čoskoro uvidíme na podobných podujatiach, o ktorých Vás budeme informovať, či už prostredníctvom sociálnych sietí alebo našej webovej stránky. 

Tešíme sa, že nakupujete u nás a oslavujete spolu s nami!

 Tím WOODCOTE Interiérové Štúdio 

Comments are closed.